Dette er våre valpeplaner. For mer informasjon om hver enkelt hund se på vår side "Våre hunder" (se våre undersider: "Hanner", "Tisper" og "Hanner- andre eiere" (hanner vi har brukt eller skal bruke utenfra)

 • Vi håper på valper etter Queeny og Nox i midten av April <3 Fargene kan blir sort/hvit og sobel <3
  Queeny&Nox <3
  Queeny er ei tispe med høyt aktivitetsnivå, gjenstandsinteresse, glad i å trene og en super familiehund naturligvis <3
  Nox er en allsidig hanne som er i AG og AG hopp 3 og Rally LP 3. Han har en stor arbeidsinteresse, stor gjenstandsinteresse, gjeterinnstinkt :) Han elsker vann/svømming, trekke på ski og sånt som ikke er helt vanlig for denne rasen :) I tillegg til å være en super familiehund :) Begge har en super kropp for fart og elsker å bruke den :) Det er også mye bra agilityhunder i begge sin slekt :)

 • Vi håper på valper etter Lykke og Luke i midten/mot slutten av April <3 Fargene kan bli blue merle (uten tan) og sort/hvit <3
  Lykke&Luke <3
  Lykke er ei aktiv tispe med stor arbeidsglede, gjenstandsinteresse og gjeterinnstinkt :) Hun har en fin kropp for fart og elsker å bruke den :) Mye bra AG hunder i Lykke sin slekt :)
  Luke er en hanne som elsker alt og alle, han har litt gjeter i seg, stor arbeidsglede og god gjenstandsinteresse. Luke har en sterk kropp med gode vinkler og han elsker å bruke den :)