EN SORT/HVIT HANNE LEDIG (LYKKE&LUKE) Dette er våre valpeplaner. For mer informasjon om hver enkelt hund se på vår side "Våre hunder" (se våre undersider: "Hanner", "Tisper" og "Hanner- andre eiere" (hanner vi har brukt eller skal bruke utenfra)

 • Nox og Queeny har fått valper, tre sort/hvite tisper <3
  Queeny&Nox <3
  Queeny er ei tispe med høyt aktivitetsnivå, gjenstandsinteresse, glad i å trene og en super familiehund naturligvis <3
  Nox er en allsidig hanne som er i AG og AG hopp 3 og Rally LP 3. Han har en stor arbeidsinteresse, stor gjenstandsinteresse, gjeterinnstinkt :) Han elsker vann/svømming, trekke på ski og sånt som ikke er helt vanlig for denne rasen :) I tillegg til å være en super familiehund :) Begge har en super kropp for fart og elsker å bruke den :) Det er også mye bra agilityhunder i begge sin slekt :)

 • Lykke og Luke har fått valper, tre sort/hvite hanner og en blue merle (uten tan) tispe <3
  Lykke&Luke <3
  Lykke er ei aktiv tispe med stor arbeidsglede, gjenstandsinteresse og gjeterinnstinkt :) Hun har en fin kropp for fart og elsker å bruke den :) Mye bra AG hunder i Lykke sin slekt :)
  Luke er en hanne som elsker alt og alle, han har litt gjeter i seg, stor arbeidsglede og god gjenstandsinteresse. Luke har en sterk kropp med gode vinkler og han elsker å bruke den :)

 • Vi håper på valper etter Smilla og Logan i slutten av mai <3
  Smilla&Logan
  Smilla er ei aktiv tispe med stor arbeidsglede, gjenstandsinteresse og gjeterinnstinkt :) Hun har en fin kropp for fart og elsker å bruke den :) Mye bra AG hunder i Smilla sin slekt :)
  Logan er en miljøsterk, arbeidsvillig hanne som elsker alt og alle. Han har HD A, øyelyst fri og 33,5 cm høy. Han har hatt flere gode agility avkom og mye bra agility hunder i familien :)